Verbouwing en nieuwbouw
Denk mee
Groep 7 & 8
Werken bij

Liever niet, maar als het toch gebeurt...

Ziekte & verzuim

We gaan ervanuit dat je altijd op school bent. Soms kan dat niet omdat je ziek bent of door een andere reden. Hier staat welke stappen je moet nemen, als leerling, ouder en verzorger.

Als leerling

Ben je ziek en kun je niet naar school komen?

Je ouders/verzorgers melden je voor het begin van de schooldag ziek bij de receptie via de magisterapp.

Word je ziek tijdens schooltijd?

Je meld je bij de receptie. De receptioniste neemt contact met je ouders op.

Ben je weer beter?

Meld je weer beter bij de receptie en lever een herstelbriefje in binnen twee dagen nadat je beter bent. Als het formulier niet op tijd binnen is moet je je voor 8 uur melden de volgende dag.

Ben je in quarantaine wegens corona?

Je ouders/verzorgers melden je afwezig bij de receptie en geven aan dat je in quarantaine zit. Vervolgens neem je contact op met je mentor om af te spreken hoe je het onderwijs kunt blijven volgen.

Is er een andere reden waarom je niet naar school kan komen?

Je ouders/verzorgers kunnen contact opnemen met de receptie of met de aanwezigheidsco├Ârdinator.