Verbouwing en nieuwbouw
  • Kennismaken met ons
  • Mini lessen

15 juni 2022 14:00

tekenen, sport, aardrijkskunde en geschiedenis

Mini lessen voor groep 7 - woensdag 15 juni

Volgend jaar ga je een belangrijke keuze maken; naar welke middelbare school ga ik?

De sfeer op je nieuwe school is heel belangrijk, maar je wilt misschien ook weten wat voor vakken je eigenlijk gaat volgen en welke docenten voor de klas staan.

Kom ervaren hoe het is om les te krijgen op het Van Maerlantlyceum tijdens de mini lessen die we speciaal voor leerlingen in groep 7 organiseren!

De eerste serie minilessen was al snel vol, maar we hebben extra plekken kunnen regelen. Deze lessen starten een uur later.

extra lessen - programma

Na ontvangst nemen we je mee naar het juiste lokaal; waar je op de basisschool meestal in dezelfde ruimte les hebt, ga je bij ons op school naar een vaklokaal.

Deze middag kun je twee lessen volgen, die ieder 30 minuten duren.

14:45 uur ontvangst

15:00-15:30 Het eerste tijdsblok kies je tekenen of sport.

15:40-16:10 Het tweede tijdsblok kies je aardrijkskunde. De andere les, geschiedenis, zit al vol.

Schrijf je hier in!

originele programma 13:45 - 15.10 uur | VOL

Deze middag kun je twee lessen volgen, die ieder 30 minuten duren.

13:45 uur ontvangst

14:00-14:30 Het eerste tijdsblok kies je tekenen of sport.

14:40-15:10 Het tweede tijdsblok kies je aardrijkskunde of geschiedenis.

Deze lessen zitten helemaal VOL!