Verbouwing en nieuwbouw
  • Groep 7 & 8
  • Kennismaken met ons
  • mini lessen

kennismaken op de middelbare school

mini lessen voor groep 7

Volgend jaar ga je een belangrijke keuze maken; naar welke middelbare school ga ik?

De sfeer op je nieuwe school is heel belangrijk, maar je wilt misschien ook weten wat voor vakken je eigenlijk gaat volgen en welke docenten voor de klas staan.

Kom ervaren hoe het is om les te krijgen op het Van Maerlantlyceum tijdens de mini lessen die we speciaal voor leerlingen in groep 7 organiseren.

mini lessen schooljaar 2022-2023

De volgende mini lessen voor leerlingen van groep 7 zullen plaatsvinden op woensdag 5 april 2023 en woensdag 14 juni 2023.

Zodra het programma bekend is zullen we dat hier vermelden. Dan zullen we ook het inschrijfformulier hier plaatsen.

voorbeeld programma

Na ontvangst verzamelen we iedereen die dezelfde les gaat volgen. Dan neemt een docent je mee naar het juiste lokaal. Op de basisschool heb je meestal in dezelfde ruimte les, bij ons op school ga je naar een vaklokaal.

Tijdens de middag kun je twee lessen volgen, die ieder 30 minuten duren.

De middag zou er als volgt uit kunnen zien;

14:45 uur ontvangst

15:00-15:30 Het eerste tijdsblok kies je tekenen of sport.

15:40-16:10 Het tweede tijdsblok kies je aardrijkskunde of geschiedenis.