• Aanbod
  • Open dag

22 januari 2022

OPEN DAG via LIVESTREAM

Zaterdag 22 januari is het zo ver. Dan is onze OPEN DAG, via LIVESTREAM. Kennismaken met onze school, onze leerlingen en docenten. Speciaal voor leerlingen in groep 7 & 8, je ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vrienden en natuurlijk ook voor leerkrachten in het basisonderwijs.

PROGRAMMA 22 januari 2022

Een programma met interviews met leerlingen en docenten, informatie over onze school, een quiz, een experiment, een vragenmoment en nog veel meer.

• 10:00 - 11:30 OPEN DAG, eerste ronde

• 12:00 - 13:30 OPEN DAG, tweede ronde

(iedere ronde heeft hetzelfde programma)

PERSOONLIJKE RONDLEIDINGEN

Wil je na de OPEN DAG persoonlijk kennismaken en de sfeer op school proeven? Dat kan, we organiseren eind februari persoonlijke rondleidingen op afspraak. Afhankelijk van de situatie is dit online of ook fysiek op school.

(Inschrijven vanaf januari 2022)

Aanmeldformulier

Over de leerling

Gender *
Groep *
Meld zich aan voor OPEN DAG LIVESTREAM: *

Over de ouder/verzorger

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bij aanmelden voor deze activiteit geef je toestemming om je gegevens op te nemen in ons adressenbestand. We voegen je e-mailadres toe aan onze mailinglijst en houden je op de hoogte van activiteiten voor leerlingen die naar de brugklas gaan. Wil je dit niet (meer)? Afmelden kan altijd via de mail die je van ons ontvangt, of via een mailtje naar onze Onderwijsadministratie.