Onderwijs
 • Aanbod
 • Thema's
 • Extra aanbod
Leerlingen
 • Jij telt!
 • Begeleiding
 • Praktische informatie
Ouders
 • Begeleiding
 • Denk mee
 • Praktische informatie
Denk mee
Groep 7 & 8
Inschrijven brugklas

februari 2023

Muziekavonden in het Parktheater!

Op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari traden 230 leerlingen en collega 's op tijdens onze muziekavonden. Het was een groot succes!

Gezocht: leuke, muzikale en creatieve leerlingen

Heb je al muziekles maar wil je graag nog véél méér muziek? Of… heb je géén muziekles en mis je dat heel erg? Onze muziekactiviteiten zijn super uiteenlopend. Zit er wat tussen voor jou? Lees snel verder!

start na de herfstvakantie

Onderbouwkoor

Hou je van zingen en doe je dat het liefst met een hele groep? Lijkt het jou ook héél leuk om met z’n allen op te treden tijdens de muziekavonden? Meld je aan voor het onderbouwkoor. Gewoon even doen. De inschrijflijst hangt in het muzieklokaal!

start na de herfstvakantie

Bovenbouwkoor

Natuurlijk is er ook een koor voor de bovenbouw. Zit je in klas 3 of hoger en zou je weleens echt met een groep meerstemmig willen leren zingen? Grijp je kans, want misschien is dit iets voor jou. De inschrijflijst hangt in het muzieklokaal!

samen spelen in een symfonieorkest

Schoolorkest

We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar voor de leerlingen die er nog nooit van hebben gehoord: we hebben een fantastisch schoolorkest! Speel je een instrument en wil je graag samenspelen met andere leerlingen in een echt symfonieorkest? En wil je optreden in het Parktheater? Schrijf je in. De inschrijflijst hangt in het muzieklokaal!

Akkoorden, noten en tabs

Gitaarorkest

Voor het vijfde schooljaar op rij hebben we een gitaarorkest! Speel je akkoorden, noten of kun je tabs lezen? Geef je op voor het gitaarorkest. In een aantal repetities word je klaargestoomd voor een te gek optreden in het Parktheater. Daarnaast geven we ook een uitvoering samen met Gitaarschool van Hout. Dat doen we in een mooie zaal in Waalre. De inschrijflijst hangt in het muzieklokaal!

muziekproductie met je eigen DAW

Ableton

In een aantal coole workshops leer je de beginselen van muziekproductie met je eigen DAW! De bijeenkomsten zijn in een aantal pauzes, dus je mag je broodje meenemen. En wat echt tof is: oud-leerlingen van onze school die héél erg goed zijn komen je de fijnste beats leren. Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar één van de muziekdocenten.

start na de herfstvakantie

Spelen in een popband

Dit jaar gaat het Van Maerlant samenwerken met het Centrum voor Pop en Jazz (CPJ) in Eindhoven. Leuk, maar wat zou dat (horen we je denken?)! Nou…als je een instrument bespeelt, of je zingt graag en je wilt graag (nog beter) samen leren spelen in een popband, dan is dit echt iets voor jou. Dus…pak die kans en meld je razendsnel aan! We hebben plaats voor 4 bandjes en vol=vol. De inschrijflijst hangt in het muzieklokaal!

 • Waar?
  Van Kanstraat 7 (10 minuutjes fietsen van school)

 • Wanneer?
  Start na de herfstvakantie. 10 dinsdagmiddagen, 1 uur

 • Kosten?
  Nee, door school betaald!

Van Maerlant music talents

Hieronder kun je de livestreams van Van Maerlant music talents terugkijken!