Verbouwing en nieuwbouw
Denk mee
Groep 7 & 8
Werken bij

Voor leerlingen in de onderbouw

Theatertijd: je bent gek als je het niet doet

Zit je in de onderbouw en ben je gek op theater? Wil je ook zelf spelen en samen een voorstelling te maken? Dan is Theatertijd iets voor jou!

Theater op dinsdagmiddag

Twee weken voor de herfstvakantie (12 oktober) start op dinsdagmiddag (16:00 – 18.00 uur) de eerste theaterworkshop. Studenten van de Academie voor Theater uit Tilburg begeleiden je tijdens het spel. Iedere groep bestaat uit 7 tot 10 leerlingen uit de onderbouw, er zijn meerdere groepen mogelijk. Je leert heel veel, het is ook super gezellig en het is gratis!

Optreden!

Waar werk je naar toe? Een optreden! Eind november starten de repetities die uitmonden in een spetterende presentatie tijdens het optreden in februari.

Je bent gek als je het niet doet! Waarom? Kijk naar het filmpje hieronder, dan weet je het zo!

Inschrijven: tot 5 oktober

De inschrijving is gesloten op dinsdag 5 oktober. Meer informatie bij mevrouw Elly Nietvelt.