Verbouwing en nieuwbouw
  • Aanmelden brugklas 2022-2023

7, 8, 9 en 10 maart tussen 14.00 en 20.00 uur

Aanmelden brugklas 2022-2023

Kies jij voor het Van Maerlantlyceum in Eindhoven? Je bent van harte welkom. Omdat we ruimte genoeg hebben, is er gegarandeerd plek voor jou - en voor al je vrienden!

Stap 1 - afspraak inplannen

We heten je graag persoonlijk welkom om jouw aanmelding definitief te maken. Dan kunnen we meteen kennis maken!

Via onderstaande knop kun je een tijdstip kiezen waarop jij met je ouder(s)/verzorger(s) fysiek in komt schrijven.

Stap 2 - vertel ons wie je bent

We hebben naast een ingepland tijdstip meer informatie van je nodig. In de bevestiging van het inschrijfmoment staat een link naar een formulier. Via onderstaande knop kom je ook bij dit formulier.

Zorg dat het ingevulde digitale formulier uiterlijk zondag 6 maart ingestuurd is.

Dit is stap 2 van je aanmelding.

Stap 3 - inschrijving op school

Nadat je bij stap 1 een afspraak hebt gemaakt, ontvangen we je op het afgesproken tijdstip bij ons op school. We maken kort persoonlijk kennis en lopen je inschrijving samen door.

Daarna ben je aangemeld voor de brugklas voor het schooljaar 2022-2023!