Verbouwing en nieuwbouw
  • Rondleidingen

21 t/m 25 februari 2022

Rondleidingen

LET OP: rondleidingen zitten vol, je kan je niet meer inschrijven!

Wil je weten waar de kluisjes zijn, wil je leerlingen spreken, de docenten zien, de school voelen en even door de kantine lopen. Dat kan op het Van Maerlantlyceum. Meld je aan voor een persoonlijke rondleiding!

Leerlingen en docenten begeleiden je samen met een van je ouders rond door de school. Zo kun je straks veel beter een keuze maken voor een school die echt bij je past. De persoonlijke rondleidingen zijn, waar mogelijk, fysiek op school. Mocht je niet naar school kunnen komen, dan leiden we je heel graag digitaal rond (scroll even verder om daarvoor in te schrijven).

Programma rondleidingen

• De rondleidingen vinden plaats in de week van 21 tot en met 25 februari vanaf 13:30 uur ’s middags.

• Je bent welkom met één van je ouders/verzorgers.

• Kom op het tijdstip dat jij hebt aangegeven naar onze school en we heten je van harte welkom.

Rondleiding: fysiek en digitaal

Vorige jaar waren de rondleidingen online via teams. Dit jaar verwelkomen wij jou graag met een fysieke rondleiding door onze school. Zodat jij een goede keuze kan maken. Mocht je niet naar school kunnen komen, dan leiden we je heel graag digitaal rond.

Mail naar communicatie@vanmaerlantlyceum.nl als je een digitale rondleiding zou willen.